Дошкільний підрозд

Сторінка психолога

Дистанційне 1-11кл

Пошук

Календар

«  Червень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 10

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0




Середа, 24.04.2024, 05:32
Вітаю Вас Гість | RSS
Горянівська гімназія
Головна | Реєстрація | Вхід
Головна » 2018 » Червень » 4 » Свято дитинства
17:13
Свято дитинства

Теплий літній день приніс усім дітям гарне свято – День захисту дітей і початок літніх канікул. Водночас це й свято тих, хто завжди поруч із дітьми, хто піклується про них і допомагає твердо стати на ноги.

1 червня в Горянівському НВК (директор Боярчук Н.І.) відбулося свято дитинства «Хай сонцю і квітам всміхаються діти», в якому прийняли активну участь учні 4-х шкіл мікрорайону. Цікавий концерт, робота аніматорів, дитячі ігри, розваги, Петриківський боді-арт, малюнки на асфальті, караоке, веселий флеш-моб не залишили байдужою жодну дитину. Всі учасники отримали цінні призи та солодкі подарунки у вигляді морозива й солодкої вати.

На свято завітали поважні гості: Гліб Пригунов, голова Дніпропетровської обласної ради, Євгеній Жадан, перший заступник голови Дніпропетровської облради, Дмитро Батура, заступник голови ДніпроОДА, Сергій Суслович, голова Дніпровської райдержадміністрації, Роман Пруденко, голова Дніпровської райради, Василь Гезь, Обухівський селищний голова, Віктор Міщенко, депутат Дніпровської райради, Олександр Вольніков, військовий комісар Дніпровського РВК, жителі смт. Обухівка та с. Горянівське.

Багато подарунків отримали діти на святі, але головний – це відкриття футбольного міні-поля зі штучним покриттям на території Горянівського НВК.

Право першого удару було надано Глібу Пригунову. Після цього відбувся дитячий турнір з футболу між учнями. В запеклій боротьбі І місце зайняла команда Партизанської ЗОШ, ІІ місце – Горянівського НВК, ІІІ місце – Обухівської ЗОШ №1, за що отримали Кубки, Грамоти та набори спортивного приладдя.

Сподіваємось, що ці результати будуть ще кращими, бо у юних гравців є нове оснащене міні-поле, де вони зможуть тренуватися і вчитися майстерності гри у футбол.

Свято вдалося на славу. Це була чудова подія в житті школи та села.

Найщиріші слова подяки за турботу та підтримку всім, хто приклав немало зусиль, щоб ця подія відбулась.

Слова подяки хочемо сказати

Ми людям всім,

Хто не байдужий до дітей.

В наш час завжди знаходить

Можливості для втілення ідей.

Хто пам’ятає, що держава розквітає,

Коли здорові і щасливі дітлахи.

Хто вчителю, батькам допомагає,

Щоб діти їх здоровими росли!

Переглядів: 276 | Додав: СвітланаІбадуллаєва | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Copyright MyCorp © 2024